Karasu'da muhalefetin divan başkanı kazandı. Ama..

Karasu'da İl Başkanlığının çıkardığı Divan Başkanına karşı, Muhalefet de aday çıkardı. Oylamada ise muhalefetin adayı kazandı.

Sakarya AK Parti Teşkilatı zor günler yaşıyor. Bugün Akyazı'da iki adaylı seçim sonrası çıkan olaylarKarasu'ya da sıçradı.

Karasu'da divan teşekkülü oluşturulurken, İl Teşkilatı'nın Divan Başkanlığı'na Süleyman Özmen, Muhalefetin Divan Başkanlığına ise başka bir aday önerildi. Ancak muhalefetin çıkarmış olduğu divan başkanı seçimi kazandı.

Bu defa da divan oluşumu sağlanmadı. Şuan kongrede herkes beklemede.

Bilindiği gibi Karasu AKP İlçe Başkanı İshak Sarı Genel Merkez adayı olurken, Muhalefetin adayı ise Mehmet Ege.

Son dakika itibarıyla..

Divan Başkanlığınıİstanbul AK Parti Milletvekili Ahmet Bahaöğütkenyaparken, muhalefet ve il teşkilatı ikişer üye ile divanı oluşturma kararı aldılar.

Ancak hala divan oluşabilmiş değil. İl Teşkilatına karşı muhalefetin 3 üye istemesi toplantıyı yeniden germiş durumda.

Gelişmeler gelecek..

16 Kas 2014 - 15:14 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.