Karasu'da Cenaze Hizmetleri Güçlendi..

Karasu Belediyesi Cenaze İşleri Amirliği, araç filosunu 5 araçla güçlendirdi.

Karasu Belediyesi, ücretsiz cenaze hizmetleri ile en zor günlerinde yanında olurken, cenaze hizmet hattı 188’zi arayan vatandaşlara en hızlı şekilde geri dönüş yapıldığı. Cenaze doktor raporu tamamlandıktan sonra, geri kalan tüm hizmetlerin Karasu Belediyesi tarafından yapılıyor.

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, cenaze hizmetleri araçların sayısının ihtiyaç doğrultusunda arttırıldığını ifade etti. İspiroğlu,”her gün biraz daha büyüyen ve gelişen bir İlçeyiz. İhtiyaçlarda taleplerde her geçen gün değişip artıyor. Doğumdan ölüm sonrasına kadar hizmet verdiğimiz belediyecilik anlayışımızı en modern sistemlerle sürdürüyoruz. Vatandaşların Belediye’ye en çok ihtiyaç duyduğu zamanlardan biride cenazelerinin olduğu zamandır. Vatandaşlarımız Alo 188 hattını aradıktan sonra direk Belediyemizin cenazeyle ilgili tüm hizmetlerinden faydalanabiliyor. Ölüsüne saygı göstermeyen dirisine hiç saygı göstermez diye bir söz vardır. İnsana verdiğimiz değerin bir ifadesi olarak cenaze hizmetlerimizi büyük bir titizlikle sürdürmekteyiz. Cenazelerimizi layıkıyla taşımak için araç filomuzu her gün biraz daha modernize ediyoruz dedi.

Acılı günlerinde vatandaşların yanında olduklarını dile getiren Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu,”en iyi hizmeti verebilmek için ilçemizde, 3 cenaze nakil aracı, 2 cenaze yıkama aracı, erkek ve bayan gassal görevlendirdik. Hepsi hizmete hazır halde bekliyorlar” dedi. İspiroğlu Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nada yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti.

Mehmet KARAKAŞ

11 Mar 2015 - 12:23 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.