Karasu’da Alzheimer anlatıldı

Karasu’da İncili Mahallesi’nde düzenlenen etkinlikte, yaşlılık hastalığı olarak bilinen Alzheimer hakkında vatandaşlara bilgi verildi.

İl Sağlık Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar ve Kronik Durumlar Birimi tarafından Karasu İlçe Sağlık Müdürlüğü ile birlikte Dünya Alzheimer Günü’nde Karasu İncili Mahallesi’nde farkındalık oluşturmak amacıyla stant kurularak etkinlik düzenlendi.

Alzheimer hastalığıyla ilgili hazırlanmış broşürler dağıtılırken vatandaşlara risk faktörleri, hastalığın belirtileri ve korunma yöntemleri hakkında bilgiler verildi. Etkinliği Karasu Kaymakamı Aziz Mercan ile İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yavuz Selim Özdin ziyaret etti.

24 Eyl 2018 - 16:58 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.