Karasu Kaymakamına veda

Sakarya Karasu İlçesi Kaymakamlığı görevinde beş yılını tamamlayarak tayini Adana Kozan ilçesine çıkan Şafak Gürçam için bir veda yemeği düzenlendi.

Son kararnameyle Adana’nın Kozan ilçesine atanan Şafak Gürçam için verilen veda yemeğinde duygulu anlar yaşandı.

İlçede görev yaptığı süre içerisinde Karasu’da yaşayan yerli ve yabancı herkesin sevgisini kazanan Kaymakam Şafak Gürçam, alışagelmiş idarecilik anlayışını yeni bir boyut katmış ve herkesi kucaklayarak bir yönetim anlayışı sergilemişti. Görev yaptığı süre boyunca İlçeye önemli katma değerler kazandıran Gürçam, katılımcı yönetim anlayışı ile Karasu’ya büyük projeler gerçekleştirdi.

Uzlaşmacı yapısıyla dikkat çeken Kaymakam Gürçam’ın veda konuşması yaparken duygulandığı gözlerden kaçmadı. Onuruna verilen veda yemeğinde konuşan Gürçam, "Beş yıldan fazladır Karasu’da görev yaptım. Bu zaman zarfı içerisinde acı tatlı günleri olduğu kimseye kızgın ve dargın olmadığını dile getiren Gürçam, burada olan olmayan tüm vatandaşlarıma hakkım helal olsun. İstemeyerek bile olsa kalbini kırdığımız arkadaşlarımız varsa bile onlarda hakkını helal etsinler. Bunu bilmenizi isterim, ben hangi ilçede görev yapsam bile Karasu’dan gelen herkese kapım sonuna kadar açık olacaktır. Burada bulunan ve bulunamayan tüm arkadaşlarıma, tüm kardeşlerime böyle bir gecede beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmacıların ardından katılımcılardan hediyeler verildi. Karasu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatma Tatlı Püskül ve Karasu Belediye başkanı Mehmet İspiroğlu’nun eşi Tülin İspiroğlu (KARGEM) tarafından yapılan hediyeyi Kaymakam Günçam’ın eşine verdi. Kaymakam Gürçam yemeğe katılan herkes ile tek tek tokalaşarak vedalaştı.

Kaymakama teşekkür

Karasu halkına yaptığı hizmetlerden dolayı Kaymakam Şafak Gürçam’a teşekkür eden Karasu belediye başkanı Mehmet İspiroğlu yeni görevinde başarılar diledi. İspiroğlu,”Başlangıçlar, bitişler bu işin içerisinde var. Bu anlamda duygusal anlar yaşanıyor.

Aslında bu bir veda gecesi değil vefa gecesidir. Kaymakamımız Şafak Gürçam birlikte çok güzel mesailerimiz oldu. Başarılı işlere imza attık. Ufku geniş bir Kaymakamla çalışmak benim için güzel bir şanstı. İlçemize verdiği hizmetten dolayı Karasu halkı adına kendisine teşekkür ediyorum ve yeni görev yerinde başarılar diliyorum dedi.

Mehmet KARAKAŞ

07 Eyl 2017 - 12:11 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.