Karasu bu projeyle yeşillenecek

Karasu Belediyesi, Karasu Milli Eğitim Müdürlüğü, Karasu Halk Eğitimi Merkezi ve Karasu Orman İşletme Müdürlüğünün önderliğinde hayata geçirilen “MAHALLEM YEŞİLLENİYOR” projesi ilk çalışmasını yaptı.

Aziziye Mahallesinde bulunan Şehit Hasan Keleş Anadolu Teknik Meslek Lisesi yürüyüş yolunda gerçekleşen fidan dikimine Karasu Belediyesi Başkan Yardımcısı Hamza Uğur, Milli Eğitim Müdürü Halil Dursun, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Karasu Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ferhat Tekeli, İlçe Muhtarlar Derneği Başkanı, Okul Müdürleri, Daire Amirleri, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı.

Gerçekleştirilen projeyle ilgili açıklamalarda bulunan Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu; “Belediyemiz, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Halk eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz ve Orman İletme Müdürlüğümüzün haftalardan beri hazırladıkları proje ilk meyvelerini vermeye başladı. İlçemizdeki tüm kuruluşlar ile öğretmen ve öğrencilerinde bizlere destek vermeleri sevindirici bir durum. Her insan yaşadığı çevreyi korumalı ve güzelleştirmelidir sloganıyla çıktığımız bu yolda güzel işlerin çıkacağı kanaatindeyim” dedi.

18 Oca 2017 - 12:31 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.