Karapürçek’e 33 milyonluk yatırım

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Karapürçek Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Uçar ve beraberindeki heyetle bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi’nin Karapürçek’te sürdürdüğü çalışmalar dolayısıyla Başkan Toçoğlu’na teşekkür eden heyet, faaliyetleri hakkında bilgiler paylaştı.

Özveriyle çalışmalıyız

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmalarına başlayan Başkan Toçoğlu, “Çok önemli bir seçim sürecine doğru gidiyoruz. 50 artı bir oy oranını yakalamamız gerekiyor. Bu sebeple çok ciddi bir çalışma yapmamız gerek. Hamdolsun kadın kollarımız bugüne kadar büyük bir özveriyle sahada çalışmalar gerçekleştirdi. 2019’da da her zamankindan daha çok iş düşüyor. Türkiye'de değişimin ve yeniliğin sembolü olan partimizin 2019’u da başarıyla geçeceğine inanıyorum. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum. Rabbim yardımcınız olsun” diye konuştu.

33 Milyonluk altyapı

Karapürçek’te 33 milyonluk altyapı yatırımı gerçekleştirdiklerini aktaran Başkan Toçoğlu, “Karapürçek’te altyapı yatırımlarımız devam ediyor. Uludere ve Kanlıçay isale hatlarını tamamladık. İleri teknolojilerle donatılmış Kanlıçay İçmesuyu Arıtma Tesisi’ni kısa süre önce hizmete aldık. Böylece ilçe merkezine kesintisiz ve yüksek standartta içmesuyu ulaştırıyoruz. Karapürçek ve Akyazı Küçücek Mahallesi’ni kapsayacak 33 milyon lira değerindeki içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu çalışmalarımız devam ediyor. Kısa süre içerisinde bu projemizi de tamamlayarak Karapürçek’in altyapısını çok daha sağlam bir hale getireceğiz. Ardından da üstyapı da gereken işlemleri tamamlayacağız” dedi.

07 Kas 2017 - 16:03 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.