Karan'a Kıbrıs'ta Özel İlgi

Girne’de yapılan şampiyonaya KKTC; Azerbaycan; Ermenistan; Gürcistan; İran; Kazakistan; Moldovya; Rusya ve Türkiye’den sporcuların katıldığı ve üç gün devam etti.

Bu yıl 14.incisi düzenlenen Uluslararası Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti'nde yapıldı.Şampiyonaya Eski wushu federasyonu eski, As Başkanı, Başbakanlık Müşavirlerinden ve Arifiye Belediyesi Başkan Adayı Önder Karan' da davet edildi. Tüm Dünyanın izlediği şampiyonada Karan'a Kıbrıs' ta özel ilgi gösterildi.Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu, Dr. Küçük Spor Oyunları çerçevesinde gerçekleştirilecek Uluslar arası Taekwondo Şampiyonası için KKTC’de bulunan Global Taekwondo Federasyon Başkanı Linda Park, KKTC Olimpiyat Komitesi Başkanı Eyüp Zafer Gökbilen, Başbakanlık Müşavirlerinden Önder Karan'ı kabul etti.Müsabakalara da katılarak, sporculara moral veren Eroğlu, müsabakalar sonuna kadar şampiyona ile yakından ilgilendi.Başbakanlık Müşavirlerinden ve Arifiye AK Parti Belediye Başkan Adaylarından Önder Karan 'ın da davet etildiği şampiyonada, Karan'a spora olan desteklerinden dolayı teşekkür edilerek çeşitli ödüller verildi.Önder Karan'ın önümüzdeki günlerde yapılacak kongre ile Dünya Taekwondo Federasyonu Yönetim Kurulu üyeliğine teklif edildi.

02 Kas 2014 - 11:08 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.