Karadenizlilerden Toçoğlu’na hemşehrilik beratı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Şalpazarlılar Derneği’ni ziyaret ederek dernek üyeleriyle bir araya geldi.

Buluşmada İşkur İl Müdürü Tekin Kaya, SGK İl Müdürü Erhan Çavuş, Şalpazarlılar Derneği Başkanı Erdoğan Demirci, muhtarlar, dernek üyeleri ve çok sayıda davetli yer aldı.

Memnuniyet duyduk

Şalpazarlılar Dernek Başkanı Erdoğan Demirci, “Adını da taşıdığımız derneğimiz Trabzon ilinin bir vadisidir. Küçük ve çok göç veren bir ilçedir. Akyazı, Hendek, Arifiye, Karasu, Kocaali, Kanarca gibi ilçelerimizde yoğun olarak yerleştik. 2000 yılında ise derneğimizi kurduk. Her etkinlikte desteğinizi gördük, teşekkürlerimizi sunuyorum. Bugün de böyle bir buluşmada sizlere hemşehrilik beratını takdim etmekten büyük memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Sakarya kardeşlik coğrafyası

Bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek sözlerine başlayan Başkan Zeki Toçoğlu, “Sakarya’da farklı kültürler ve etnik kökenlerde insanlar huzur ve kardeşlik içerisinde yaşamlarını sürdürüyor. Hamdolsun Büyükşehir Belediyesi olarak STK’larımızla da güzel bir birlikteliğimiz var. Gelenekleri, kültürleri, dayanışması, heyecanı, kardeşliği ile Karadenizli hemşehrilerimiz Sakarya’nın en renkli kültürlerinden birini temsil ediyor. Bizler de uzun yıllardır birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün de şahsıma layık görülen hemşehrilik beratı dolayısıyla şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Üretmeye ve çalışmaya devam

Başkan Zeki Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi’nde 9,5 yılı geride bıraktık. Hamdolsun hep birlikte bu şehir için çalışmalar gerçekleştirdik, hizmetleri hayata geçirdik. İhtiyaçlara yönelik adımları her zaman önceledik. Şehrimizin çevresinde, doğasına zarar verecek şeylerden uzak durduk. Sakarya Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi toprağın ve yeşilin şehridir. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya, üretmeye, bu şehre hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

17 Eki 2018 - 14:51 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.

05

Donyalı - Zeki Başkan yanlış yapmışsa, bunun bedelini öderd. Ama her zaman bizlerin davetine icabet ederek isteğimiz olup olmadığını sormuştur. selamlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ekim 14:51
04

Ağasarlı - Adam bu Zeki Başkan be. Her davete icabet etti. Ben seviyorum arkadaş

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ekim 14:51
03

ferit aydın - adam sizi sevmediğini haykırıyor siz halaaaaa zeki başkana yalakalık yapıcaz diye kıvranıyorsunuz... bi kendiniz olun yahu...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ekim 14:51