Kantincilerden çifte ziyaret

Sakarya Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Başkanı Kemal Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ile Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak'a ziyarette bulundular.

Sabah saatlerinde İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş'u ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Yavuz ve beraberindekiler, öğleden sonra ise Eskişehir'e giderek seçimleri kazanan Bakkallar, Bayiler ve Kantinciler Odası Başkanı İsmail Hakkı Ördek'le birlikte hemşehrimiz Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak'ı makamında ziyaret etti.

Sakarya Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Başkanı Kemal Yavuz öncülüğündeki ziyaret heyetinde Başkanvekili Cengiz Bayar, Başkan Yardımcısı Emrah Yolaç, Genel Sekreter Yavuz Kocacenk, Yönetim Kurulu Üyesi Gülsün Yasak, Bahtiyar Solak, Timuçin Yiğit, Hanım Komisyonu Başkanı Derya Canay ve Adalet Kurtuluş hazır bulundu.

19 Nis 2018 - 15:19 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.