"Kahramanlık destanı ile dolu eşsiz mücadele"

Başkan Varol: "Cumhuriyet; Bir Milletin Esarete Boyun Eğmeyişidir" dedi.

Ak Parti Adapazarı Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Fatma Varol mesajında;

‘’26 Ağustos 1071’de Malazgirt ve 29 Mayıs 1453’de İstanbul ile başlayan, inandığı ve savunduğu bu kutlu davayı bizlere miras bırakan ceddimizin aziz hatırasına olan derin bağlılığımızla, Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 94.yılına erişmenin büyük heyecanını ve haklı gururunu yaşıyoruz. Kahramanlık destanlarıyla dolu eşsiz bir mücadele örneği olan Kurtuluş Savaşı var olma mücadelemizin, Cumhuriyet esarete boyun eğmeyişimizin sembolüdür.

Türkiye Cumhuriyeti, özellikle son 15 yılda; başta insan hakları, sağlık, adalet, emniyet, bilim, sanayi ve ulaştırma alanlarında önemli reformlar gerçekleştirerek, 2023-2053-2071 hedeflerine emin adımlarla ilerlemektedir. 15 Temmuz’da Cumhuriyetimizin değerlerine, demokrasi ve milli iradesine bir defa daha sahip çıkan milletimiz, köklü tarihi geçmişi, zengin kültürü ve jeopolitik konumuyla bölgemizin ve dünyanın parlayan yıldızı olarak, önemli başarılara imza atmaya ve bundan sonra da önünde uzanan aydınlık yolda verdiği kararlı mücadeleyi ilelebet sürdürerek, muasır medeniyetler seviyesine uzanan yolculuğuna aynı azim ve kararlılıkla devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin 94. Yaş gününde, başta Gazi Mustafa Kemal ve kahraman silah arkadaşları ile canlarını vatan uğrunda feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de minnet ve şükranla anıyor, bu vesileyle tüm hemşerilerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor; selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.’’ ifadelerini kullandı.

28 Eki 2017 - 16:43 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.