‘Kah-Veli Saatler’ bu kez Kazımpaşa’da

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ‘Bir Kahvenizi İçeriz’ sloganıyla başlattığı Kah-Veli Saatler projesi şehrin dört bir yanını dolaşmaya devam ediyor. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören projenin yeni toplantısı Serdivan İlçesi Kazımpaşa Mahallesinde yapıldı.

Kazımpaşa İlkokulu ve Ortaokulu velilerinin katıldığı sohbet toplantısında; “Aile İçi İletişim, Teknoloji ve Madde Bağımlılığı, Sınav Kaygısı” gibi ailelerin en önemli güncel konuları hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Kah-Veli Saatler projesi toplantısında artık bir klasik haline gelen Rehber Öğretmenlerin anlatılan konularla ilgili tiyatro gösterisi ise ailelerden büyük takdir topladı.

Toplantı için gittiği Kazımpaşa’da çiçeklerle karşılanan İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Eğitimde Veli-Öğretmen-Öğrenci işbirliğine büyük önem verdiklerini belirterek, çocuklarımızla yakından ilgilenerek, geleceğimizin teminatı yavrularımızı her türlü kötü alışkanlıklardan korumamız gerektiğine dikkat çekti.

Kazımpaşa halkının büyük ilgi gösterdiği kahvehane sohbet toplantısına; İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’un yanı sıra; İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Necmi Sağıroğlu, Serdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Akın Çetin ve Murat Arslan, Kazımpaşa İlkokulu Müdürü Celalettin Dilli, Serdivan Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Can ve mahalle muhtarları ile çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

16 Ara 2018 - 12:39 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.