Kafkasların Tercihi, Zeki Toçoğlu oldu

10. Uluslararası Kafkas Ödülleri Yılın En İyileri programında ‘Yılın Belediye Başkanı’ ödülüne Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nu layık gördü. Toçoğlu ödülünü, Cumhurbaşkanı Danışmanı Taner Yıldız’dan aldı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Uluslararası Kafkas Derneği’nin düzenlediği ‘10. Uluslararası Kafkas Ödülleri Yılın En İyileri’ programına katıldı.

Ankara’da gerçekleştirilen programda Cumhurbaşkanı Danışmanı Taner Yıldız, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ayşe Türkmenoğlu, belediye başkanları, İş Adamı Cevat Olçok ve çok sayıda davetli yer aldı. Törende konuşan Uluslararası Kafkas Derneği Başkanı Oğuz Berk, 2007'de ilki düzenlenen ödül töreninin, her yıl Türkiye'nin farklı bir ilinde yapıldığını söyledi.

Kardeşliğin simgesi Sakarya

15 Temmuz şehidi Erol Olçok anısına düzenlenen törende Başkan Toçoğlu, Cumhurbaşkanı Danışmanı Taner Yıldız’dan ‘Yılın Belediye Başkanı’ ödülünü aldı.

Kafkas dansları gösterilerinin sergilendiği gecenin ardından değerlendirmelerini paylaşan Başkan Toçoğlu, “Böyle bir ödüle layık görülmekten büyük mutluluk duydum. Hamdolsun şehrimizde birlik ve beraberliğin, kardeşliğin en güzel örneklerine şahit oluyoruz.

Farklı milletlerden vatandaşlarımız saygı ve sevgi içerisinde yaşamlarını sürdürüyor. Bu güzelliğin devam etmesi için tüm kültür derneklerimize desteklerimizi sürdüreceğiz. Çok kültürlülüğün, kardeşliğin, huzurun, birlikteliğin adeta simgesi haline gelen Sakarya’mızda inşallah bu güzellikler yaşanmaya devam edecek.

Bu vesileyle şahsımı ödüle layık gören Uluslararası Kafkas Derneği’ne teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

14 Oca 2018 - 14:42 - Kültür & Sanat



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.