Kadınların Gücüne İnanıyoruz

AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen istişare toplantısında Sakarya siyasetinde ve sivil toplum kuruluşlarında görev alan kadınlar bir araya geldi.

Arya Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen programa Zeki Toçoğlu, AK Parti MKYK Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeoğlu ile çok sayıda partili katıldı. Türkiye’nin AK Parti İktidarı ile almış olduğu mesafenin çok net bir şekilde gözlemlendiğini belirterek konuşmasına başlayan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, “Artık vatandaşına bir anne şefkati ile yaklaşan, koruyan ve vatandaşının gelişmesini sağlayan bir devletimiz var.

Artık Türkiye tüm dünya için şefkat ve merhamet vaat ediyor. Biz kadınlar için bu çok önemli.

İlk defa milletin oylarıyla seçilecek Cumhurbaşkanımız ile ülkemizin demokrasi, özgürlük, kalkınma ve istikrar yolunda liderliğini sürdüreceğine inanıyoruz.

T oçoğlu ise Yaptığı konuşmada Biz, kadın kolları teşkilatlarımızla çok önemli işler başardık dedi .

Geçtiğimiz seçimlerde kadın kollarımızın da güçlü desteğiyle sadece AK Partili belediye başkanlarını görev başına getirmek için çalışmadık, milletimiz ve coğrafyamız için de çalıştık.

İnşallah 10 Ağustos’ta da Recep Tayyip Erdoğan’ı sandıktan Cumhurbaşkanı olarak çıkaracağız” şeklinde konuştu.

AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu ise, “10 Ağustos’ta tarihi bir gün yaşayacağız.

Bugüne kadar Cumhurbaşkanı, TBMM’de seçiliyordu. Vekillerimizin seçtiği Cumhurbaşkanları, devletin en tepesinde görev yaptı.

Türkiye’de vesayetini devam ettirmek isteyenler, 150 yıl önce bu coğrafyaya sınır çizenler; bu coğrafyanın tüm farklılıklarını düşmanlık vesilesi kılmak için gayet gösterdiler.

Şimdi ise söz millette.

Bu millet ilk defa kendi başkanını, cumhur reisini kendi oyuyla belirleyecek.

Milli marşını tanımayanlara bu millet geçit vermez.

Rabbim önümüzdeki seçimleri ülkemiz için, milletimiz için hayırlara vesile kılsın” diye konuştu.

AK Parti MKYK Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek, “Kadınlarımızın gayretleri, duaları ve destekleriyle yerel seçimlerde çok önemli bir başarı elde ettik.

Ve yine çok iddialıyız. Kadınlarımıza güveniyoruz, inanıyoruz. İnşallah Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan’a yüzde 65’lerin üzerinde bir destek vereceğiz dedi.

07 Ağu 2014 - 13:04 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.