Kadınlar Plajı’na 22 bin 580 konuk

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından kadınlara özel olarak Kocaali’ye inşa edilen Kocaali Sosyal Tesisleri yaz boyunca Sakaryalı kadınların ilgi odağı oldu.

Yoğun yaz döneminin ardından sezonun kapandığını ifade eden Tesis Sorumlusu Zeynep Kanber, “Bu sezon 22 bin 580 vatandaşımızı Karadeniz Bölgesi’nde bir ilk olma özelliği taşıyan Kadınlar Plajımızda ağırladık. İlgi gösteren tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

22 bin 580 misafir

Kanber, “Tesislerimiz bölge halkına ve çevre illerden gelen vatandaşlarımıza yaz boyunca hizmet sundu. 20 bin metrekare alan üzerine kurulan tesisimizde sadece kadınlar değil çocuklarımız da keyifli vakitler geçirdi. Bu yaz sezonunda toplamda 22 bin 580 kadını tesislerimizde ağırladık.

Buraya gelerek bizleri memnun eden tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. İnşallah gelecek sezonda daha çok vatandaşımıza ulaşır ve onlara güzel bir yaz sezonu sunarız. Seneye görüşmek dileğiyle” diye konuştu.

20 Eyl 2018 - 15:17 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.

01

Kocaali - Calisanlar suratsiz.yemek biseyler aliyirsunuz kaba davranislar...bisey istiyorsuniz yok denilen laflar ozel sirket ialetseydi bu davranislar olmazdi tabiii..tesis cok guzel ama calisanlar denetlenmeli.calisanlar kisminda memnun kalmadim...kasa kismi cok kaba...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Eylül 15:17