Kadın komisyonu, tanışmak için bir arada

Yeşilay Sakarya Şubesi Kadın Komisyonu kurulmasının ardından ilk toplantısını Kadın Komisyonu Başkanı Arzu Çakır’ın Başkanlığında Yeşilay Sakarya Şubesi’nde gerçekleştirdi.

Sakarya'nın önemli STK'larından Yeşilay Sakarya Şubesi Kadın Komisyonu üyeleri, Başkan Arzu Çakır'ın daveti üzerine bir araya geldiler.

Yeşilay Sakarya Şubesi Kadın Komisyonu Başkanı Arzu Çakır;

“Kadınlar, bir toplumun temellerini en iyi inşa eden varlıklardır. Kadın şefkatin, merhametin simgesidir. Bir neslin yetişmesinde en önemli roldür. Fıtratı şefkatle yoğrulmuş kadın iyi, sağlıklı bir geleceğin anahtarıdır. Yeşilay’ımızın çocukları, gençliği koruması, onlara sağlıklı bir gelecek sunmak için çaba göstermesi de kadınlarımızın, annelerimizin hissiyatlarıyla aynıdır. Bu kutsal mücadelede kadın desteği, kadın elinin değmesi bizler için çok değerli.” dedi

Geniş yelpazede meslek alanlarından teşkil edilen Kadın Komisyonu, Yeşilay Sakarya Şubesi’nin faaliyet takvimine katkısını göstermeye başladı.

21 Eyl 2018 - 15:22 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.