JUDO Şampiyonası Arifiye'de Gerçekleşti

Arifiye'de JUDO Heyecanı Yaşandı

İller arası Refik Tetik Judo Şampiyonası, geçtiğimiz Pazar günü Arifiye’de Süleyman Edip Balkır Spor Salonunda yapıldı.

2014 yılıJudo İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan,Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Judo İl Temsilciliği ve Arifiye Kaymakamlığının katkılarıyla yapılan turnuvaya Yalova, İstanbul, Kocaeli, Düzce ve Sakarya illerinden yaklaşık 400 sporcu katıldı.Süper minik, minik, yıldız ve ümitler kategorilerinde yapılan maçlara seyirciler yoğun ilgi gösterdi.

İl temsilcisi Bayram Akdemir, turnuvaya katılan tüm sporcu ve antrenörlere teşekkür ederek başarılı bir turnuva gerçekleştirdiklerini ifade etti. İl antrenörü Mehmet Şen ise bu turnuvaların sporcuların gelişimine olumlu katkılar sağladığını belirterek, “Judoda ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye gayret ediyoruz. Başarılı sporcular, bu turnuvalar sayesinde yetişecek ” diye konuştu.

Turnuvayı Arifiye Kaymakamı Mehmet Ünal, il temsilcisi Bayram Akdemir ile beraber takip etti.

17 Kas 2014 - 10:43 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.