İyi Parti Sakarya seçilenlerle birarada

İyi Parti Sakarya İl Başkanı Atasever seçilenlerle biraraya geldi.

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Hüsamettin Atasever pazar günü yapılan 1. Olağan Kongre de seçilen yönetim ve disiplin kurulu üyeleri ile İl başkanlığında bir araya geldi ve seçilen yönetim ve disiplin kurulu üyelerine teşekkür etti.

İl Başkanı Hüsamettin Ataseveryaptığı konuşmada; "İYİ Partinincesur kahramanlarının en güzel çalışmasını bu kongrede gördüm. İyi'ler sözde kutsal ittifaka birlik ve beraberlik dersi vermiştir" dedi.

İl Başkanı Hüsamettin Atasever;

"Sayın SEÇİLMİŞ YÖNETİM VE DİSİPLİN KURULU ÜYELERİ, Basınımızın Emektar Mensupları;İYİ Parti Sakarya İl Başkanlığı'nın 1. Olağan Kongresi; İYİ bir Sakarya, İYİ bir TÜRKİYE özlemi duyan bütün yurttaşlarımıza umut olmuştur. Bu vesile ile Üyelerimize ve bizleri yalnız bırakmayan değerli yurttaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.Bu Kongre, yazılı ve görsel basında her ne kadar bir iç çekişme ve tartışma gibi yansıtılmaya çalışılmış ise de; tam anlamıyla İYİ Partinin cesur kahramanlarının, İYİ'leri dizayn etme çabasında olan sözde Kutsal İttifak erbaplarına Demokrasi, Birlik ve Beraberlik dersi vermesine vesile olmuştur" ifadelerini kullandı.

BİLGİ KİRLİLİĞİNİ ÖNLEMEK ADINA İZAH ETMEK ZORUNDAYIM

Atasever, "Bilgi kirliliğini önlemek adına izah etmek zorundayım. Parti Tüzüğümüzde; İl Başkan adayının Divan tarafından adaylığa kabul edilebilmesi için, 30 delegenin önerisi şartı bulunmaktadır. Divan Başkanımız Genel Başkan Yardımcısı Sayın Hayrettin Nuhoğlu, imzaların tamamlanabilmesi için 2 defa süre tanımış, yeterli sayı bulunamaması neticesinde aday olan arkadaşımız adaylıktan çekildiğini açıklamıştır. Neticesinde 350'nin üzerinde delegenin açık imza teveccühleri ile tek liste kongreye gidilmiştir" dedi.

KONGRE İYİ PARTİLİLERİN ALNININ AKIYLA GERİDE KALMIŞTIR

Atasever,"Kongre İYİ Partililerin alnının akıyla geride kalmıştır. Aramıza yeni arkadaşlar katılmış, gücümüze güç katmışlardır. Hepsine İYİ'ler ordusuna hoş geldiniz diyor, Muvaffak olmalarını en kalbi duygularımla temenni ediyorum.Bugüne kadar partimizde görev alan tüm yol arkadaşlarımıza ve bizi destekleyen tüm kardeşlerimize şükranlarımı sunuyor, İYİ'ler kazanana kadar durmak yok diyorum" ifadelerini kullandı.

07 Mar 2018 - 09:21 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.