İYİ Parti Erenler'den Selçuklu Ocakları'na ziyaret

İyi Parti Erenler İlçe Teşkilatı , İyi Parti Erenler Belediye Başkan Aday Adayı Şemsettin Duman İle Selçuklu Ocakları'na hayırlı olsun ziyarette bulundu.

Ziyarette gündemdeki yerel seçimden konuşuldu.

İyi Parti İlçe Teşkilatı ve Belediye Başkan Aday Adayı ; "Selçuklu Ocakları İlimize ve Ülkemize hayırlı olsun. Böyle oluşumları görmekten son derece mutluluk duyuyoruz. Genel Başkan Eyüp Yılmaz böyle bir oluşum içine girerek vatana , millete , ülkemize milliyetçi bir kuruluş kazandırarak hepimizi onure etmiştir." ifadelerini kullandı.

Genel Başkan Yılmaz;" İyi Parti Erenler İlçe Teşkilatı ve Belediye Başkan Aday Adayına yapmış oldukları ziyaretten ötürü kendim ve yönetimim adına çok teşekkür ediyorum. Bizlere hoş bir ziyaret yaparak desteklerini bildirdiler. Çıkmış oldukları bu yolda başarılar dilerim." dedi.

30 Kas 2018 - 09:28 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.