İtfaiyeciler Kahvaltıda Buluştu

Hıdırlık Tepesinde gerçekleşen kahvaltıya Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye daire Başkanı Yusuf Çelebi’nin yanı sıra Taraklı’ da görev yapan İtfai...

Hıdırlık Tepesinde gerçekleşen kahvaltıya Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye daire Başkanı Yusuf Çelebi’nin yanı sıra Taraklı’ da görev yapan İtfaiye personeli katıldı. Personelin moral ve motivasyonunu arttırmak amacıyla gerçekleştirilen kahvaltıda Çelebi itfaiyecilerin hatırını tek tek sordu ve çalışmaları hakkında bilgiler alarak taleplerini değerlendirdi. İtfaiye personelinin Ramazan ayını da tebrik eden Çelebi, "Mübarek Ramazan ayı öncesinde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Bu vesile ile hepinizin Ramazan ayını kutluyorum. Halkımızın can ve mal güvenliği için her türlü tehlikeyi göze alarak canlarını ortaya koyan fedakar personelimize kazasız, belasız görevler diliyorum. Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak tüm büyük bir bütünlük ve uyum içinde halkımıza hizmet veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz" dedi. Kahvaltıya Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman’ da katıldı.

25 Haz 2014 - 10:07 - Magazin



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.