İstanbul’u zehirlemeye gidiyorlardı

Ankara’dan İstanbul’a doğru hareket eden uyuşturucu yüklü araç Adapazarı gişelerinde durduruldu. Değeri 45.000 TL olan 5 kilo olan esrar maddesine Sakarya polisleri el koydu.

Sakarya Emniyeti Narkotim görevlilerince, Ankara-İstanbul otoyolu ve D-100 karayolu üzerinde yapılan planlı denetimler sırasında doğu illerden batı illerine gitmekte olan 34 ... plakalı araç, Adapazarı gişeler noktasında durduruldu.

Araç içerisinde yapılan kontrollerde tavırlarından şüphelenilen 2'si kadın B.K. (18) ve B.A. (20), 2'si erkek D.S. (30) ve Ş.A. (30) isimli şahıslar ile birlikte araçta geniş çaplı arama yapıldı.

Yapılan aramada araçta plastik su boruları içerisine sıkıştırılmış şekilde, aracın çeşitli bölmelerine zulalanmış, piyasa değeri 45.000 TL olan 5 kilo 530 gram toz esrar ele geçirildi. Suçtan elde edildiği değerlendirilen 1530 TL'ye de el konuldu. Yapılan operasyonla birlikte yaklaşık 5000 kişinin zehirlenmekten kurtarıldığı bildirildi.

Yapılan aramada araç sürücüsü kardeşi Ş.A.'nın adına düzenlenmiş sahte sürücü belgesi taşıdığı, asıl adının B.A. olduğu ve uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan da arandığı anlaşılan şahıs gözaltına alınarak tutuklandı.

31 Mar 2017 - 15:16 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.