İspiroğlu’na Plaket

Sakarya'da yapılan Olgunlar Futbol Turnuvası'na katkılarından dolayı Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu'na teşekkür plaketi verildi.

“Makamında Ziyaret”

Ramazan Bayramı sonrası Sakarya'da düzenlenen 28. Gazi Metal Olgunlar Futbol Turnuvası'na katkılarından dolayı Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu'na makamında plaket verildi. Turnuvanın öncülüğünü yapan Tansu Çiller Ticaret Meslek Lisesi Okul Yönetimi Müdürü Mithat Şahin adına plaketi veren reklam sorumlusu Cengiz Olgaç "Belediye Başkanı İspiroğlu'nun organizasyona katkısını takdirle karşılıyor, okulumuz adına bu plaketi takdim ve teşekkür ediyorum" dedi.

“Geliri Öğrencilere”

Sakarya Tansu Çiller Ticaret Meslek Lisesi Okulu tarafından öncülüğü yapılan ve Sakarya'nın mini dünya kupası olarak adlandırılan Olgunlar Futbol Turnuvası sponsor reklam gelirleri ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak veriliyor. 5 Yıldan bu yana verilen burslar birçok öğrenciye önemli maddi kaynak sağlanması bakımından büyük ilgi görüyor. Geçtiğimiz yıl yapılan turnuvaya 54 takım katılımda bulunmuştu.

İspiroğlu: “Desteğimiz Sürecek”

Kendisine verilen teşekkür plaketi nedeniyle konuşan Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu "Turnuvaya destek olmaktan büyük gurur duyduk. Özellikle gelirinin ihtiyaç sahiplerine verilmesi ayrıca sevindirici bir gelişme. Her zaman bu tür organizasyonların yanında olmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle tarafıma laik görülen plaket için teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.

29 Eyl 2017 - 11:13 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.