İspiroğlu: Bedelini ağır öderler

Türkiye’nin önünü tıkanık görerek “Ya iç savaş ya da Erdoğan öldürülmeli” diyen Fransız Siyaset Bilimciye cevap veren Başkan İspiroğlu; “Recep Tayyip Erdoğan bu milletin kırmızı çizgisidir. Bu çizgiyi de kimse aşmaya kalkmasın bedelini ağır öder” diye ko

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Fransız siyaset bilimci Philippe Moreau Defarges’ın katıldığı bir televizyon programında söylediği sözlere tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın %52 gibi büyük bir halk desteğini arkasına aldığını belirten Başkan İspiroğlu; “Avrupa, ülkemizin yükselişinden rahatsız. Ekonomik olarak çöken Avrupa, karşısında güçlü bir Türkiye görmeyi istemiyor. 16 Nisan halk oylamasında açıkça taraf olmaları bunun en net göstergesidir. Ancak milletimiz bu büyük oyunu gördü ve kararını Türkiye’nin güçlenmesinden yana kullandı. Cumhurbaşkanımıza söylenen “Öldürülmesi gerekiyor” türünden sözleri şiddetle kınıyorum. Recep Tayyip Erdoğan bu milletin kırmızı çizgisidir. Bu çizgiyi de kimse aşmaya kalkmasın bedelini ağır öder” dedi.

Bedelini Ağır Öderler

Avrupa’da yaşayan Türklerin Erdoğan’a sahip çıktığını belirten Mehmet İspiroğlu; “Sayın Cumhurbaşkanımızın en büyük destekçisi aziz milletimizdir. Gerek vatan topraklarında gerekse de gurbette yaşayan vatandaşlarımız bizi her fırsatta vurmaya çalışan şer güçlerin her eyleminde birlik olarak gerekli cevabı veriyor. Bize demokrasi dersi veren Avrupa’nın sandıktan çıkan milli iradeye kulak vermesi gerekir. Türkiye’yi kimse hafife almaya kalkmasın, bedelini ağır öderler” şeklinde konuştu.

Dünya Liderini Partimizde Görmek İstiyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kurucu Genel Başkanı olduğu AK Parti’ye dönme ihtimalini de değerlendiren İspiroğlu; “AK Parti Recep Tayyip Erdoğan ile var oldu ve kurulduğu günden bu yana girdiği her seçimi kazandı. Bu başarıda en büyük pay yine Cumhurbaşkanımızındır. Kendisinin partiye geri dönmesine halkımız 16 Nisan’da onayı verdi. Biz de en yakın zamanda Dünya Liderini partimizde görmek istiyoruz. İnanıyorum ki Cumhurbaşkanımız AK Parti’ye döndüğünde milletimizin istekleri doğrultusunda hamleler yapılacaktır” ifadelerini kullandı.

25 Nis 2017 - 13:26 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.