İşitme engellilere, Kur’an kursu eğitimi

Erenler Müftülüğü’ne bağlı Küpçüler N)uman Kotan Kur’an Kursu’nda, işitme Engellilere Kur’an Kurs ve Din Bilgisi eğitimi için kurs açılıyor. Kurs hocası ise tecrübeli isim, Arzu Geloğlu

Sakarya’da önemli bir ihtiyacı karşılamaya yönelik girişimde bulunuldu. Arzu Geloğlu isimli eğitimci, Erenler’de işitme engellilere yönelik Kur’an Kursu ve Din Bilgisi eğitimi verecek.

Sakarya İli, Erenler Müftülüğü’ne bağlı Küpçüler Numan Kotan Kur’an Kursu’nda verilecek eğitim için ön kayıtlara başlandı.

Arzu Geloğlu’nun önderliğinde açılacak Kur’an Kursu eğitimi ve Din Bilgisi dersleri Pazartesi başlayacak ve Cuma gününe kadar devam edecek.

Hoca Geloğlu;”işitme engellilere yönelik verecek olduğumuz eğitimin büyük ilgi göreceğini düşünüyoruz. Sakarya’da önemli bir ihtiyacı açacağımız su kurs ile karşılamış olacağız. Bu anlamda, etrafında ve yanında bu tarz talebi olanları bekliyor olcağız” dedi.

25 Ağu 2018 - 14:19 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.