Isır'dan Teşekkür Ziyaretleri

CHP Sakarya milletvekili adayı Erdoğan Isır seçim sonrasında ilçelere teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.

7 haziran milletvekili genel seçimlerinde CHP’den milletvekili adayı olarak seçime giren Erdoğan Isır seçim sonrasında partisinin ilçe örgütlerini ziyaret ederek propaganda dönemi boyunca kendisine destek olan partililere teşekkür ziyaretleri gerçekleştiriyor. Isır bu teşekkür ziyaretleri kapsamında Sapanca ve Arifiye ilçelerinde partililerle buluşarak kendilerine olan memnuniyetini ileterek teşekkür etti. Sapanca ilçe başkanı Selim Topçu ve Arifiye ilçe başkanı Kemal Örge’yi ziyaret eden Isır ilçe örgütlerinde partililerle buluştu. 7 haziran seçimlerinde tüm örgütün büyük bir azim gösterdiğini belirten Isır CHP’nin sakarya’da ki oy artışının örgütün birlikteliği sayesinde gerçekleştiğini ve bu birlikteliğin her daim devam edeceğini söyledi. İlçe başkanlarıda Isır’a bu ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Isır seçim sonrası ziyaretlerine devam edeceğini kaydederek tüm ilçelerde örgütü ile buluşarak hem süreci değerlendireceklerini hemde teşekkür edeceğini söyledi.

15 Haz 2015 - 17:22 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.