Isır'dan Sakarya'ya Teşekkür

CHP sakarya milletvekili adayı Erdoğan Isır adaylığı süresince kendisine destek olan sakarya halkına ve partisine teşekkür etti.

Isır yaptığı açıklamada ’25.milletvekili genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinden sakarya milletvekili adayı olarak seçimlere girdiğim için son derece mutlu ve gururluyum. Partim Sakarya’da oylarını bir önceki döneme göre arttırmış Sayın Engin Özkoç’e meclise göndermiştir. Hedefimiz daha çok milletvekili Ankara’ya göndermek olsa da ortaya çıkan bu manzarada bizim için sevindiricidir. Seçim öncesinde CHP’nin vekil çıkaramayacağı iddialarını ortaya atanlara halkımız cevabı vermiştir. Ben en başta Sayın Vekilimiz Engin Özkoç’a yeni dönemde başarılı çalışmalarının devam etmesini diliyorum.Ben tüm örgütümü, aday arkadaşlarımı, il örgütümü, tabanımızı ve gönüllü olarak aylardır bizimle birlikte daha yaşanabilir bir türkiye hayali ile çalışan yüzlerce partilime canı gönülden teşekkür ediyorum. Güney ilçelerinde gece gündüz demeden tüm çalışmalarıma katılarak bana destek veren hemşerilerime, kadın ve gençlik kollarıma teşekkür ediyorum. Aylardır onları ihmal ettiğim için beni mazur gören ve en büyük destekçim olarak güçlerini her zaman hissettiren sevgili eşim ve kızlarıma teşekkür ediyorum.Girdiğimiz seçimlerin sonrasında ortaya çıkan sonuçta CHP olası koalisyon hükümetinin en büyük aktörü konumunda olacaktır. Biz seçim süreci boyunca iktidarın en büyük alternatifini chp olduğunu söylerken insanlarımızın partimize olan ilgisini görerek bu başarının geleceğinden her zaman emindik ve sonuçtan mutluyuz. Seçimlerden çıkan sonuç ile türkiye kazanmış siyasi hayatımızda ve ülkede yepyeni bir sayfa açılmıştır. Tek partinin keyfi iktidar anlayışına halkımız dur demiş ve sandıkta gereken cevabı vermiştir. Yeni sürecin ülkem, halkım ve partim için hayırlı olmasını temenni ediyor, bizimle birlikte daha yaşabilir bir türkiye diyen herkese şükranlarımı iletiyorum.

08 Haz 2015 - 15:20 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.