"İşimizi en iyi şekilde yapmalıyız"

Yerelsen eğitim seminerinde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı ve Yerelsen Genel Başkanı Zeki Toçoğlu, “Milletimize karşı sorumluluğumuz büyük ve bu sorumluluğun farkındayız. Bize düşen tek bir görev var, işimizi en iyi ve en doğru şekilde yapmak. Önümüz

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Genel Başkanlığı’nı yaptığı YERELSEN tarafından düzenlenen eğitim programına katıldı. Sendikaya üye belediye başkanları ve bürokratların katıldığı programın açılış konuşmasını yapan Başkan Toçoğlu, “25 Temmuz 2005 tarihinde Türkiye genelinde faaliyet göstermek üzere kurulan YERELSEN bugün itibari ile 28 ilde toplam 87 üyesi bulunan bir işveren sendikasıdır” dedi.

Profesyonel bakış açısı

Başkan Toçoğlu, “Yaptığı her çalışmayı kamu menfaatini gözeten bir hassasiyetle sürdüren sendikamız; her geçen gün başarısına başarı katarak faaliyetlerinin çıtasını yükseltmektedir. Kuruluş amacına yönelik çalışmalar sürdüren sendikamız, profesyonel bakış açısı ve uzman ekibi ile Türkiye genelinde her yıl onlarca toplu iş sözleşmesi görüşmelerini yürütmektedir. Sendikamız toplu iş sözleşmesi görüşmelerini yürütmekle sınırlı kalmayıp belediyelerimizin insan kaynakları ve personel birimlerine iş mevzuatı alanında uygulamaya yönelik danışmanlık hizmeti vererek destek olmuştur” dedi.

Sorumluluğumuz büyük

Toçoğlu açıklamalarını şu şekilde tamamlandı: “Sayın Cumhurbaşkanımızın mücadelesi ortada. Biz Cumhurbaşkanımıza ve bu mücadeleye halel getirecek olursak bunun hesabını ödeyemeyiz. Milletimize karşı sorumluluğumuz büyük ve bu sorumluluğun farkındayız. Bize düşen tek bir görev var; işimizi en iyi ve en doğru şekilde yapmak. 2019 seçimlerine doğru yol alıyoruz. Bu sürecin önemini Sayın Cumhurbaşkanımız her fırsatta ifade ediyor. Kalan süreyi çok iyi bir şekilde değerlendirecek, daha fazla çalışacak ve başaracağız” ifadelerinde bulundu.

14 Oca 2018 - 13:12 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.