İşçi Bulma Kurumu Gibi

Taraklı ÇPAL Müdürü Hilmi BAYLAN ,Taraklının iş ihtiyaçlarını karşılayabilmek ,turizm sektörüne ara elemanlar yetiştirebilmek için önemli bir adım attıklarını söyledi.

Taraklı ÇPAL Müdürü Hilmi BAYLAN ,Taraklının iş ihtiyaçlarını karşılayabilmek ,turizm sektörüne ara elemanlar yetiştirebilmek için önemli bir adım attıklarını söyledi. Taraklıda turizmin gelişmesi ile mutfak , servis hizmetleri gibi alanlarda ihtiyacın artacağı düşünülerek yiyecek , içecek hizmetleri alanını açtıklarını belirtti.2014-2015 eğitim öğretim yılında öğrenci kaydının yapılacağını söyledi.

Yiyecek İçecek Hizmetlerinde uygulanan dallar:

MUTFAK DALI (AŞCILIK)

PASTACILIK DALI

SERVİS DALI

BAR DALI

HOST-HOSTESLİK DALI

İş Bulma İmkanları

Yiyecek ve içecek hizmetleri alanından mezun olanlar, konaklama işletmelerinin yiyecek içecek ünitelerinde, pastanelerde, özel ve kamu kuruluşlarının (hastane, okul, işyeri, fabrika, ordu vb.) mutfaklarında, yemek fabrikalarında, ulaşım araçlarının yiyecek içecek ünitelerinde vb. yerlerde çalışabilirler.

Unlu mamul üreten fırınlarda, kurum mutfaklarında, ulaşım araçlarının yiyecek içecek ünitelerinde, eğlence yerlerinde, resmi-özel havayollarında, otobüs şirketleri ve demiryollarında, fuarlar, sergiler, oteller, mağazalarda iş bulabilirler. Ayrıca, mutfağı, pastaneleri olan işletmeler ile yiyecek ve içecek hizmeti veren iş yerlerinde görev alabilirler.

Ayrıca fuar/kongre Host/Hostesleri, otobüs/tren, havayollarında ilgili departmanlarında iş bulma imkanına sahiptir

16 Tem 2014 - 14:38 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.