İş dünyası huzur ve istikrar istiyor

TÜMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ölmez, hedeflerinin Sakarya’nın kalkınmasına yönelik adımlar atmak olduğunu belirterek, “Bizler iş dünyası olarak huzur ve istikrar içerisinde çalışmalarımızı sürdürmek istiyoruz” dedi

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Sakarya Şube Başkanı Ahmet Ölmez, Şube Genel Sekreteri Ferhat Ateş ile birlikte Yenihaber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sezai Matur’a, il ekonomisindeki gelişmeler ve yaptıkları çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Ölmez, TÜMSİAD olarak Sakarya’nın kalkınmasına yönelik adımlar atmaya devam ettiklerini belirterek, ekonomide istikrarın sağlanabilmesi, yatırımların ve terörün sona erdirilmesi, barış ve huzurun sağlanmasının iş dünyasının da önünü açacağını ve aynı zamanda yeni yatırımları da hızlandıracağını söyledi.

Huzur ve istikrar istiyoruz.Başkan Ölmez, 16 Nisan referandumunun daha güçlü bir Sakarya ve daha güçlü bir Türkiye önemli bir fırsat olduğuna da dikkat çekerek şunları söyledi: “Şehrimizin ve ülkemizin kalkınmasına yönelik adımlar atıyoruz, yatırımlar yapıyoruz. Bizler iş dünyası olarak huzur ve istikrar içerisinde çalışmalarımızı sürdürmek istiyoruz. Hızla sanayileşen ilimizin uzun vadede sürdürülebilir kalkınması için bundan sonraki süreçlerde de çalışmalarımızı ve yatırımlarımızı sürdüreceğiz.” Dedi.Başkan Ölmez, Sakarya’da hızlı bir sanayileşme sürecinin de başladığına dikkat çekerek iş dünyasına Sakarya’da daha fazlayatırım yapma çağrısındada bulundu.

06 Nis 2017 - 12:18 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.