İş adamından pide fiyatları vurgusu

Türkiye Fırıncılar Federasyonu'nun Sakaryalı iş adamı Ali Gökpınar pide fiyatları hakkında açıklamada bulundu.

Türkiye Fırıncılar Federasyonu'nun Sakaryalı iş adamı ''Sakarya'da Ramazan ayında 275 gramlık pidenin 2 liradan satılacağının açıklamıştır bizler tarafından kabul edilmesi mümkün değildir.Bu açıklama gariban halkımızın pidesine %8 zam getiriyor. Ramazan da günde 2 tane küçük ramazan pidesi alan asgari ücretli bir aile maaşının neredeyse yarısını pideye verecek. İftarda yemek yemesine ve diğer ihtiyaçlarını karşılamalarına gerek yok herhalde. Bu nedir?Cumhuriyet Halk Partisi Arifiye ilçe başkanlığı olarak fırıncılar federasyonunun bildirdiği pideye %8 lik zam kararı halkımızı üzmüştür.75 gramlık küçücük bir pidenin 2 liradan satılması, vicdanları yaralıyor. Lütfen bu mübarek Ramazan ayını fırsat bilip vurgun yapmayalım. vatandaşlarımıza daha uygun bir fiyatla pide verelim,sıcak yuvalarında aileleriyle birlikte yesinler...Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizler Ramazan ayı arifesinde yapılan zammı doğru bulmuyoruz, ilçede kalabalık nüfuslu ailelerin yoğunluğu dikkatlerden kaçırılmamalıdır.. Arifiye gibi tarım kesimi ile sanayi merkezlerinde çalışanların yoğunlukta olduğu, gelir düzeyi daha düşük ailelerin yaşadığı bir ilçede pidenin 2 TL'den satılmasını uygun bulmuyoruz. Arifiye belediyesi ilçemizde dar gelirli ailelerin var olduğunu düşünerek radikal bir karar almalıdır ve belediye ekmek fırınımızı devreye sokmalıdır." ifadelerini kullandı.

28 Nis 2018 - 15:23 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.