İmam Hatiplilerden Başkan'a ziyaret

Karasu İmam Hatip Öğrencileri,  okul Müdürleri ve Öğretmenleriyle birlikte Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Öğrenciler, okullarında yapılan çevre düzenlemesi ve asfalt çalışması nedeniyle Başkan İspiroğlu’na teşekkür ettiler.

Karasu İmam Hatip Öğrencileri, okul Müdürleri ve Öğretmenleriyle Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundular. Başkan İspiroğlu’a çiçek veren öğrenciler; “Sayın başkanım, okulumuzda çevre düzenlemesi yaptırdığınız için ve okulumuzun ulaşım yollarını asfalt döktürüp, daha sağlıklı koşullarda eğitim almamıza katkı sağladığınız için size ve belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz” dediler.

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, okul yönetici ve öğrencilerinin ziyaretinden mutluluk duyduğunu belirtti. Karasu Belediyesi olarak, okulların taleplerini mümkün olduğunca yerine getirmeye gayret gösterdiklerini ifade eden Başkanı İspiroğlu; “Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da okullarımızda çevre düzenlemesi, okul etraflarındaki yolların ve okul bahçelerinin asfalt çalışmalarını ekiplerimiz yapıyor, yapmaya da devam edecek. SASKİ tarafından yürütülen çalışmalardan dolayı ilçe genelinde yollarımızda büyük tahribatlar oldu. Bu çalışmaları da göz önünde bulundurarak asfalt sezonumuzu hiç durdurmamayı planlıyoruz. Ziyaretlerinden dolayı okul idarecilerimize ve öğrencilerimize teşekkürlerimi sunarım” diye konuştu.

20 Kas 2017 - 16:45 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.