İlk İdman Bugün

Bu yıl Basketbol ikinci Ligi' nde mücadele edecek Sakarya Büyükşehir belediyesi Basketbol Takımı bugün İlk çalışmalarına başlıyor.

Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı sahalara iniyor.

Bugün saat 17.00’da ilk idmanına çıkacak olan Büyükşehir Basket’te, idman öncesinde Aliağa Petkim Basketbol Takımı’ndan transfer edilen Ahmet Ali Erdoğan ve Melih Yıldız’la sözleşme imzalanacak.

Yeni sezondaTürkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele edecek olan Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı ilk idmanına çıkıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Basketbol Şubesi’nden yapılan açıklamada;

“Koçumuz Mustafa Derin gözetiminde takımımız ilk idmanını 4 Ağustos Pazartesi günü Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirecek. İdman öncesinde Aliağa Petkim Basketbol Takımı’ndan transfer edilen gard Ahmet Ali Erdoğan ve skorer gard Melih Yıldız ile sözleşme imzalanacak” denildi.

03 Ağu 2014 - 19:20 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.