İletişim Lisesi için söz verdi

SGC Bakanı Sezai Matur Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’yi ziyaret ederek ilimizde farklı okullardaki iletişim bölümlerinin tek bir okulda toplanmasını ve bu okulun iletişim meslek lisesi olarak faaliyet olarak göstermesini önerdi.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’yi ziyaret eden Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur Töre nezdinde Sakarya’daki tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı. Matur ziyaret sırasında ilimizde farklı meslek liselerinde faaliyet gösteren iletişim bölümlerinin bir çatı altında toplanmasını ve iletişim meslek lisesi kurulmasını istedi.

SEKTÖR GÖRÜŞLERİ

Mesleki eğitimden sorumlu Şube Müdürü Mehmet Salih Güvendi ve Basın Sorumlusu Yalçın Akaltın’ın da hazır bulunduğu ziyaret sırasında konuşan Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Sakarya’da mesleki eğitimin gelişimi için sektör temsilcilerinin görüşlerine büyük önem verdiklerini, belirterek bu öneriyi dikkate alacaklarını ve Sakarya’ya bir iletişim lisesi kazandıracaklarını belirtti.

24 Kas 2017 - 16:20 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.