İletişim Fakültesi konuklarını ağırlamaya devam ediyor

Sakarya Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Öğrenci Topluluğu 7 Mayıs Perşembe günü SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan "Nasıl Büyük Bir Haber Sitesi Olunur?" adlı konferansından önce konferans katılımcılarıy

Üniversite Medya Birliği ve haberler.com’un konuk olduğu ve deneyimlerini anlattığı buluşmaya İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aytekin İşman ve topluluk yönetimi ev sahipliği yaptı. Tanışma havasında geçen görüşmede Üniversite Medya Birliği ve haberler.com İşman’a konferans hakkında ön bilgi vererek başka üniversitelerle yaptıkları ortak çalışmalardan bahsetti.

28 Nis 2015 - 15:50 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.