İlçe Milli Eğitim Müdürleri Arifiye’de

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce her ay farklı bir ilçede düzenlenen “İlçe Milli Eğitim Müdürleri Değerlendirme Toplantısı” bu ay Arifiye’de yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’un başkanlığında 16 ilçe milli eğitim müdürü ile il milli eğitim yöneticilerinin katıldığı toplantı öncesinde Arifiye Kaymakamı Adem Yazıcı ve Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu toplantı yerini ziyaret ederek eğitimcilerle kısa bir süre sohbet ettiler.

2018/2019 Eğitim Öğretim yılının ilk iki ayının her yönüyle değerlendirildiği toplantıda bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Sakarya Milli Eğitim Camiasının 187 bin öğrencisi, 12 bin öğretmeni, 858 okul ve kurumu, on binlerce velisi ve çok sayıda personeliyle büyük bir aile olduğuna dikkat çekerek, ilimiz genelinde eğitim faaliyetlerinin en verimli şekilde yürütülmesinde tüm eğitimcilerin ellerinden gelenin daha fazlası yapacaklarına inancının tam olduğunu belirtti.

İl Milli Eğitim Müdürü Durmuş, eğitim faaliyetlerine özveriyle katkı sağlayan tüm eğitimcilere teşekkür ederken, MEB’in 2023 Eğitim Vizyonuna Sakarya Eğitimi olarak en güzel katkıyı sağlayacaklarını ifade etti. Durmuş, eğitimde amaçlarının 2023 Eğitim Vizyonu belgesinde de yer alan, ‘2023 Eğitim Vizyonu’nun temel amacı, çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış ve bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı, nitelikli, ahlaklı çocuklar yetiştirmektir’ dedi.

15 Kas 2018 - 11:05 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.