İl Müftüsü Açık’tan ziyaret

Sakarya İl Müftüsü İhsan Açık, Müftülük yetkilileri ile birlikte Vali Ahmet Hamdi Nayir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir'eyeni görev yerinin hayırlara vesile olmasını dileyen Müftü Açık, kurumun çalışmalarına dair genel bilgiler de verdi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, geçtiğimiz hafta ilimize atanan ve bugün göreve başlayan İl Müftüsü Açık’a yeni görev yerinde başarılar dilerken, tüm kurumlarımız ile istişare halinde ilimiz için en iyisini yapmaya gayret göstereceklerini belirtti.

08 Kas 2018 - 17:23 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.