İl MEM’den stratejik plan eğitimi

Milli Eğitim Bakanlığı 2023 Eğitim Vizyonu paralelliğinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin 2019-2023 Stratejik planlarını hazırlama, izleme ve değerlendirmeleri konularında dört gün süren eğitim programı gerçekleştirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı 2023 Eğitim Vizyonu paralelliğinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin 2019-2023 Stratejik planlarını hazırlama, izleme ve değerlendirmeleri ile yıllık performans programlarına ait iş ve işlemlerinin yürütülmesi konularında dört gün süren eğitim programı gerçekleştirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerindeki Strateji Geliştirme Bölüm personelleri ve Stratejik Planlama Ekip üyelerine yönelik düzenlenen “Stratejik Plan, İzleme, Değerlendirme ve Yıllık Programı Eğitimi” Şehit Erol Olçok Anadolu Lisesi Balo Salonunda yapıldı.

Eğitimler, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Salih Güvendi yönetiminde Ar-Ge Birimi uzmanları Cemil Kurt ve Alpaslan Kargın tarafından verildi.

Eğitim Kurumlarımızın yönetim faaliyetlerinin başarılı bir biçimde gerçekleştirilmesinde yararlanılan en etkili araçlardan birisinin stratejik planlar olduğunu ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Stratejik planlar yardımıyla kamu yöneticilerinin, faaliyetlerine uzun vadeli bir perspektifle bakabileceklerini, iç ve dış etmenlerin kurum üzerindeki etkilerini görebileceklerini belirtti.

05 Ara 2018 - 16:19 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.