İkinci emre kadar işlemler durdu…

FETÖ üyelerinin mal varlıklarını satmasını önlemek için alınan tedbir kararı nedeni ile tapularda gerçekleşen alım satımlar durduruldu...

Tüm Türkiye genelinde ve Sakarya’ da tapu müdürlüklerine ‘acil’ başlıklı yazı gönderilerek işlemlerin durdurulması talimatı verildi.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi kişilerin mal varlıklarının satımını önlemek için alınan karar gereği tapu müdürlüklerindeki işlemlere ikinci bir emre kadar ara verildi.

Müşavir ve avukatların listesi çıkacak

Diğer yandan FETÖ’ ye hizmet edip mal devirlerine aracılık eden mali müşavirler ve avukatların da listesinin çıkarıldığı ifade edildi.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan, Milli Emlak Tebliği’ne göre, kapatılan kurum ve kuruluşların mülkiyetindeki binalardaki taşınırlar, güvenlik önlemleri alınarak aynen muhafaza edilecek.

Kiralamak suretiyle kullanılan binalardaki taşınırlar ise öncelikle ilgili ve ihtiyacı olan kamu kurum veya kuruluşuna devri sağlanacak.

06 Ağu 2016 - 11:50 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.