İki çocuk annesinden yardım çağrısı!

İki çocuk annesi genç kadın Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi.

Sakarya Karasu Aziziye mahallesinde yaşayan 2 çocuk annesi 35 yaşındaki Deniz Bir doğuştan rahatsız olan gözlerini tamamen kaybetmek üzere. Gözleri yüzde 15 nispetinde görüyor. Maddi güçlüklerle boğuşan Bir ailesi, cumhurbaşkanımızın ve yardımseverlerin desteğini bekliyor.

Doğuştan beri gözlerinden rahatız olan 35 yaşındaki Deniz Bir’in ailesi maddi imkansızlıklardan dolayı ameliyat olamıyor. Gözlerinin tedavisi için, birçok devlet kuruluşlarına BİMER’ede başvurduysa da bir sonuç alamadı. Deniz Bir’in sağlığına kavuşması ve kör olma riskini atlatması için, Türkiye’de sadece birkaç özel hastanede yapılabilen ameliyatın masrafı 120 bin doları buluyor.

Deniz Bir’in oğlu Polat Bir, annesini çok sevdiğini annesin kör olmasını istemediğini söyledi.

“Sadece ışığı görüyorum çocuklarıma bakamıyorum” hasta Deniz Bir ise ameliyat ile gözlerine 120 bin dolarlık bir cihazın takılması gerektiğini dile getirdi.

Deniz Bir’in kız kardeşi Nergiz Ülker de ablasının görmesini istediklerini vurguladı.

23 Tem 2018 - 14:07 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.