Hobi kurslarıyla yaz daha verimli geçti

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Nurcan İris, yaz döneminde tamamlanan Engelsiz Hobi Kursları’na ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

16 farklı branşta, 120 öğrencinin katılımıyla renkli bir yaz dönemini geride bıraktıklarını belirten Nurcan İris, yeni dönemde aynı heyecanla eğitim çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. İris, yaz dönemini başarılı bir şekilde tamamlayan tüm öğrencilerini tebrik etti.

16 farklı branş

Nurcan İris, “Yaz kurslarımızı gerçekleştirilen şenlikle noktalamış olduk. Öğrenci kardeşlerimizle birlikte verimli bir dönemi geride bıraktığımızı söylemeliyim. 16 farklı branşımızda yaklaşık 120 öğrencimizle bir araya geldik. Akyazı’da, Geyve’de, Sapanca’da öğrencilerimizle buluştuk.

Engelli kardeşlerimizin sosyal hayata daha fazla katılmaları adına çeşitli etkinlikler düzenledik. Misafirlerimizi ağırladık. Hem eğlendik hem de öğrendik. Hemen yeni dönem için de hazırlıklarımızı başlattık. Yine farklı başlıklarda gerçekleştireceğimiz eğitimlerde öğrencilerimizle buluşacağız” dedi.

15 Ağu 2018 - 12:49 - Kültür & Sanat



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.