Hizmet-İş Sendikası'nın İftar Buluşması...

Hak İş Konfederasyonu’na Bağlı Hizmet-İş Sendikası Sakarya Şube Üyeleri, Sakarya Parkta iftar yemeğinde bir araya geldi.

İftar yemeğine, Hizmet İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Keskin, ve Hizmet İş sendikası Genel Merkez Genel Sekreter Yardımcısı Fahrettin Kütükçü, Hak İş Sakarya İl Temsilcisi ve Hizmet İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir, Hizmet İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy, Hizmet İş Sendikası İstanbul 5 nolu Şube Başkanı Mehmet Şişman, Çelik İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Rıfat Kurt,İlim Yayma Cemiyet Başkan Yardımcısı Yusuf Gökdemir,Hak İş Sendikasına Bağlı Öz Orman İş ve Öz Gıda İş Sendikası Yöneticileri katıldı.Hizmet İş Sendikası Sakarya Şubesi her yıl Ramazan ayında üyelerine verdiği iftar geleneğini bu yılda sürdürdü. Mübarek Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı öncesinde sendika üyeleriyle bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını ifade eden Hizmet-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir, davetlerini kırmayıp yemeğe katılan yöneticilere ve sendika üyelerine minnettarlık duyduklarını kaydetti. Daima işçilerin yanında hareket edeceklerini belirten Gökdemir, “Her platformda dile getirdiğimiz gibi bizler işçi kardeşlerimize büyük önem veriyoruz. Onlarla bir bütün olarak hareket ediyoruz. Onların örgütlenmesi ve sendikal hak ve özgürlüklerine kavuşması bizleri büyük ölçüde mutlu etmektedir. Geçmişte imzalanan toplu iş sözleşmelerinde işçilerimize verdiğimiz önemi göstermiş bulunmaktayız” dedi.

04 Tem 2015 - 17:57 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.