Hırsızlar Yüzünden Dili Tutuldu...

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde geçen hafta evine giren hırsızlar yüzünden şok geçirip dili tutulan kadın sağlığına kavuştu.

Gazi Süleyman Paşa Mahallesi 3043 Sokak'ta meydana gelen olayda, ev sahiplerinin teravih namazına gitmelerini fırsat bilen hırsızlar, evdeki değerli eşyaları çalıp kayıplara karışmıştı. Teravih namazı sonrası evine gelen Fatma Yıldız isimli kadın ise evine hırsız girdiğini fark edince şok geçirip dili tutulmuş, bir hafta boyunca konuşamamıştı. Akyazı Devlet Hastanesi'nde psikolog desteği alan Fatma Yıldız, bir hafta sonra sağlığına kavuşarak konuşmaya başladı. Fatma Yıldız’ın eşi Musa Yıldız, yaşanan hırsızlık olayında maddi ve manevi kayıp yaşadıklarını ifade ederek, “Bizim teravih namazına gittiğimiz süreyi kollayan hırsız evi talan etti. İsrail gavuru girse onun kadar zarar veremezdi. Böyle bir hırsız olamaz. Evde bulunan tansiyon aletinden kuru bakliyata kadar ne varsa çalmışlar” ifadelerini kullandı. Öte yandan, Akyazı İlçe Emniyet ekipleri olayın faillerini yakalamak için çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

15 Tem 2015 - 13:35 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.