Herkes yeni ilçe başkanlarını merak ediyor

Ak Parti’de 3 ilçe başkanının görev süresi tamamlanırken, diğer aday gösterilmeyecek olan üç ilçe başkanının yerine atanması beklenen isimlerin kimler olacağını merak ediliyor

Ak Parti’de 10 ilçe başkanının yeni dönemde de göreve devam etmesi yönünde karar alındı. 3 dönemlik Serdivan, Sapanca ve Geyve dışında 3 ilçede daha değişikliğe gidilecek

Sapanca, Serdivan ve Geyve’de kimler olacak?

Ak Parti’ de, kongre süreci devam ederken Ak Parti Genel Merkezi, 3 dönem nedeniyle görevleri sona erecek,

Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik,

Geyve İlçe Başkanı Muhittin Irmak ve

Sapanca İlçe Başkanı Nazmi Bostancı’nın dışında üç ilçe başkanının daha değiştirilmesi kararı aldı.

Kritik görüşmeler

10 ilçeyle göreve devam kararı aldığı öğrenilen Ak Parti Genel Merkezi değişecek 3 ilçe başkanının yerine yeni isimler belirlenmesi için çalışmalar başlattığı belirtildi.

Edinilen bilgilere göre, başkanları değişecek bu ilçelerde yapılacak nabız yoklamalarının ardından görevlendirme yapılacak.

Hangi İlçeler?

Değişmesi beklenen üç ilçe ile ilgili Ak parti’de derin kulislerin yapıldığı biliniyor. Belirleyici unsurun Ak Partili milletvekilleri olacağı dile getirirken, koordinatör vekillerin daha önceden yaptıkları görüşme ve tuttukları raporların da etkili olacağı dile getirildi.

İlçelerin hangileri olduğu kesinlik kazanmazken, Ferizli, Pamukova, Karapürçek ve Akyazı’nın isimlerinin gündemde olduğu dile getirildi.

20 Ağu 2017 - 23:32 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.