"Her türlü zorluğu göze alan Öğretmen"

AK Parti Adapazarı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Harun Doğrusever, Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayarak “24 Kasım Öğretmenler Gününü” kutladı.

AK Parti Adapazarı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Harun Doğrusever, 24 Kasım Öğretmenler Gününü yayımladığı mesaj ile kutladı. Başkan Doğrusever aileden sonra ana okulundan üniversite eğitimi bitene kadar öğretmenlerimizin yol gösteren kişiler olduğu ifade ederek, “Her türlü engeli, zorluğu göze alarak ülkemezin dört bir yanında görev yapan değerli öğretmelerimize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

EĞİTİM

Başkan Doğruser, “2023 – 2053 - 2071 hedeflerimize ulaşmamızda gençlerimizin iyi bir eğitim alması ve aldıkları eğitimi milletimize yararlı şekilde kullanmaları gerekiyor. Bununda ancak değerli öğretmelerimiz ile olacağının farkında ve bilincindeyiz. Bu vesile ile 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlar bütün eğitim camiasına hayırlar getirmesini, geleceğin Türkiye'sine daha çok huzur, düzen ve gelişmişlik getirmesini diliyorum” dedi.

23 Kas 2017 - 17:03 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.