"Her şeyin başı doğru iş yapıp dürüst kalmak"

İlim ve Hikmet Vakfı üyelerinin düzenlediği programa katılan Başkan Toçoğlu, “Ne iş yaparsanız yapın önemli olan bir işi yaptığımız süre içersinde ilkelerinize bağlı kalarak hareket etmektir. Biz görev süremizce hep buna dikkat ettik. Attığımız her adımın

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, İlim ve Hikmet Vakfı üyelerinin düzenlediği programa katıldı. Sivil Toplum Kuruluşlarıyla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarından büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden vakıf üyeleri, Sakarya’ya kattığı değer ve hizmetleri dolayısıyla Başkan Toçoğlu’na teşekkür ettiler.

Örnek birliktelik

Nazik davetleri dolayısıyla teşekkürlerini ifade ederek sözlerine başlayan Başkan Toçoğlu, “Uzun yıllardır siyasetin içerisinde yer alan bir kardeşinizim. Ancak burada yer alan arkadaşlarımızla eskiye dayanan bir beraberliğimiz var. STK’larımızla örnek bir birlikteliğe sahip olduğumuzu da her fırsatta ifade ediyorum. Çok şükür kurduğumuz bağ, samimiyet, doğru ve güzel çalışmalar Sakarya’yı farklı bir konuma taşıdı. İnşallah hep birlikte iyiyi, doğruyu, güzeli gözeterek şehrimizi daha da iyi bir noktaya ulaştıracağız” dedi.

Sorumluluk bilinci

Sakarya’da 10 yılda çok önemli çalışmaları hayata geçirdiklerini ifade ederek sözlerini sürdüren Başkan Toçoğlu, “Çok şükür örnek bir şehir haline geldik. Sorumluluk bilinciyle hareket ettik. Altyapısı olmayan bir şehir düşünülemez dedik ve şehrin altyapısını tamamen yeniledik. Ne iş yaparsanız yapın önemli olan bir işi yaptığımız süre içersinde ilkelerinize bağlı kalarak hareket etmektir. Biz görev süremizce hep buna dikkat ettik. Attığımız her adımın, aldığımız her kararın kararın bize nasıl bir sorumluluk yüklediğini hiç aklımızdan çıkarmadık. Değerli olan her şartta ve görevde doğru iş yapıp dürüst kalmaktır” dedi.

16 Ara 2018 - 18:58 - Kültür & Sanat



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.