Her geçen gün daha iyi oluyoruz

Adatıp Sakarya Büyükşehir Basketbol Takımı, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 2. haftasında oynayacağı Arel Üniversitesi Büyükçekmece mücadelesinin hazırlıklarını Sakarya Spor Salonu’nda sürdürüyor.

Europe Cup’ta da karşılaşacağı rakipleri belli olan Adatıp Büyükşehir, İstanbul’dan galibiyetle dönerek yeni bir seri başlatmak istiyor.

Oynayarak öğreneceğiz

Karşılaşma öncesi hazırlıklarına devam ettiklerini söyleyen Koç Selçuk Ernak, “Şampiyonlar Ligi’nden elendik ama FİBA Europe Cup’ta oynamak da 30 senedir Avrupa müsabakası oynanmamış bir şehirde önemli bir tecrübe diye düşünüyorum. İlk üç resmi maçımızı da kaybettik. Bu takımın zamana ihtiyacı olduğu aşikâr ancak her gün olumlu yönde ilerleme kaydediyoruz. Bu dakikadan itibaren de daha fazla detaycı çalışmaya gayret ediyoruz. Bizim takımın yaşı ve tecrübesi gereği sahada heyecanlanıyoruz. Bu heyecanda maçın kırılgan noktalarında hata yapmamıza neden oluyor. Olgunlaşacağız, oynayarak öğreneceğiz. Bu işin başka çıkar yolu yok” dedi.

Seyircimiz gereken desteği verecektir

Ernak, “Türk Telekom mücadelesinde salonumuzda geniş bir taraftar kitlemizin olmayışını maçın saatinin izleyici açısında cazip olmadığını düşünüyorum. Biz burada hazırlık maçları oynadığımızda bile çok ciddi kalabalık bir taraftara oynuyorduk. Sezonun en zor kısmındayız. Taraftarımızın bu takıma aslında en çok yardımcı olması gereken zamandayız. Herhalde seyircimiz yeni sezona ısınamadı. İlerleyen zamanlarda gereken desteği sağlayacaklardır” dedi.

Daha iyi olacağız

Takımın genç oyuncusu Alp Karahan ise, “Öncelikle Sakarya’yı tercih ettiğim için mutluyum. Kariyerim için önemli bir fırsat burası. Ligin en genç 3-5 takımından biriyiz bu yüzdende tecrübesiz olabiliriz ama enerjimizle beraber bunu yeneceğiz. İlk üç maçta şansızlık yaşadık. Beklemediğimiz yenilgiler aldık. Önümüzdeki maçları daha da ciddiye alıp mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

12 Eki 2018 - 12:55 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.