Hendek'te Bülbül sesleri

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sakarya Milletvekili Adayı Muhammed Levent Bülbül'e, seçim çalışmaları için gittiği Hendek'te yine büyük ilgi vardı.

ODA VE KOOPERATİFLER

Bülbül, ilk olarak Hendek Ziraat Odası'nı ziyaret etti. Oda başkanı Hayri Duran ve yönetim kurulu tarafından karşılanan Bülbül, Adalet ve Kalkınma Partisi ile Cumhur İttifakı'na uzanan süreci anlattı. 15 Temmuz ihanetine vurgu yapan Bülbül, "Şimdi kavga değil, birlik zamanı. MHP, 15 Temmuz gecesinde nerede durduysa bugünde aynı yerdedir. Terörün, FETÖ'nün kökü kazına dek mücadele kararlı şeklide devam edecek. Bu iradeyi de Cumhur İttifakı'nda görmek mümkün" dedi.

Hendek Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Varlıca'yı da ziyaret eden Bülbül, sanayinin sorunlarıyla ilgili bilgi aldı. Bülbül, yerel yönetimce çözülebilecek bazı sorunları not ederek, destek sözü verdi.

KAMYOCULARLA BULUŞTU

Hendek Kamyoncular Kooperatifi'ne giderek şoför esnafıyla buluşan MHP Adayı Bülbül, kooperatif başkanı Hasan Ayar ve şoförlerin sıkıntılarını dinledi. Tırcılık yapan bir ailede yetiştiğini anlatan Bülbül, "Avukatım ama bu mesleğe hiçte uzak biri değilim. Babam da bu işi yaptı, dayılarımda. Çocukluğum sanayilerde geçti. Sıkıntılarınızı gayet iyi biliyor ve anlıyorum. Genel başkanımız da şoför esnafına ayrı bir hassasiyet içerisinde. Seçim beyannamesine bakıldığında da bu fark ortaya çıkıyor. Yıpranma hakkını getirme sözümüz var. 20 yıl prim ödeyen şoför esnafımız 25 yıl ödemiş sayılacak. Vergisiz akaryakıt ile gider kaleminiz de önemli bir düşüş sağlanacak. Bunlar Devlet Bahçeli sözüdür" dedi.

İlçe esnafını da dolaşan ve bir taksi durağına girerek, taksici esnafıyla sohbet eden Bülbül, gece programını ise Çamlıca mahallesinde sürdürdü.

KAHVEHANELERİ DOLAŞTI

MHP Büyükşehir Meclis Üyesi ve İl Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır'ın Çamlıca'da verdiği iftara katılan Levent Bülbül, buradan mahalle merkezine geçerek seçmenle buluştu. Bülbül, vatandaşlardan Cumhur İttifakı'na ve Milliyetçi Hareket Partisi'ne destek istedi.

Bülbül'e ziyaretlerinde MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ve partililer eşlik etti.

09 Haz 2018 - 08:51 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.