Hendekspor Bolu'da kampta

Yeni sezon hedefini 3.Lig olarak belirleyen ve hazırlıklarına Bolu kampında hazırlanan Bölgesel Amatör Lig (BAL) Hendekspor Bolu'da kamp yapıyor.

Yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam eden BAL ekiplerinden Hendekspor, Bolu'da sürdürdüğü hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Bolu'da Kar Palas Otel'de kamp yapan Mavi-Beyazlılar sabah ve akşam olmak üzere günde çift idmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. İddialı bir kadro ile çıtayı yüksek tutan ve hedefini 3.Lig olarak belirleyen Hendek ekibi antrenör Mehmet Ali Honca nezaretinde sıkı bir tempoda çalışıyor. Forma savaşının had safhada olduğu ekipte idmanlar kıran kırana geçerken Mavi-Beyazlı ekip 10 günlük kamp süresince Bolu'da 3 hazırlık maçı oynayacak.

Hendekspor;

14 Ağustos Salı saat 16:00 Beyoğlu Yeniçarşı,

16 Ağustos Perşembe Saat 16:00'da Silivrispor,

19 Ağustos Pazar saat 16:00 Çarşambaspor ile hazırlık maçları oynayacak.

14 Ağu 2018 - 11:21 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.