Hedef önce İspanya, sonra Tokyo

2020 Tokyo Olimpiyatları’na katılmayı hedefleyen Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) Sakarya Kürek ve Kano takımları, Antrenmanları olumsuz hava koşulları nedeniyle Sapanca Gölü yerine, Serdivan’da bulunan Gençlik Merkezi’nde yapıyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Kano ve Kürek Branşı antrenörleri önderliğinde antrenman yapan sporcular, ergometre çalışmalarındaki performansı ile , formlarını korumaya çalışıyorlar. Sporcular önce İspanya’da yapılacak Akdeniz Oyunları , ardından da 2020 yılında Tokyo’da düzenlenecek olan Olimpiyatlarda ilimizi ve ülkemizi temsil etmek için antrenmanlarını sıklaştırdılar.

Kano ve Kürek ekibi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’e , kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

24 Oca 2018 - 12:52 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.