Hayvanları Koruma günü etkinlikleri

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından ‘Hayvanları Koruma Günü Etkinlikleri’ 4-6 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Daire Başkanı Yusuf Çelebi, hayvanlara karşı duyarlılığın oluşmasına büyük katkı sunacak etkinliklere tüm vatandaşları davet etti.

Farkındalık çalışması

Çelebi, “Bu dünyayı tüm canlılarla paylaşıyoruz. Doğayı; tüm canlılarla olduğu gibi hayvanlarla da paylaşmak durumundayız. Ayrıca hayvanların korunması da hayati öneme sahip başlıklardan birisidir. Son zamanlarda da hayvanlara karşı yaşanan şiddetleri üzülerek takip ediyoruz. Bu noktada bazı çalışmaların faydalı olacağını düşündük ve 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde böyle bir etkinlik düzenleyerek farkındalık oluşturmak istedik. #4EkimHayvanlarıKorumaGünüSakarya hashtagıyla sosyal medyada yapılan paylaşımları da etkinliklerimiz kapsamında açılacak sergide katılımcılarla buluşturacağız” dedi.

Etkinlik takvimi

Çelebi, programın detaylarını paylaşarak sözlerine son verdi: “4 Ekim Perşembe günü ‘Hayvanları Koruma ve Onlarla Yaşamak’ konulu konferans Yazar Hakan Mengüç katılacak. Program saat 14.00’da AKM’de gerçekleştirilecek. 5 Ekim Cuma günü geleceğimiz olan çocuklarımız için İlköğretim Okullarına Kedi Evleri yerleştireceğiz. 6 Ekim Cumartesi günü ise Kent Park’ta sergiler, eğitimli köpek gösterileri, mama ve su kabı dağıtımı, hayvan karakterli bando takımı gösterisi ile Ömür Gedik konseriyle bu anlamlı etkinliklerimizi sonlandıracağız.”

24 Eyl 2018 - 15:17 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.