"Hastane önüne Köprü Yapılmalı"

Başkan Varol;" Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi önünden geçiyorum ve bir kalabalık ,genç bir anne ve kucağında 3-4 yaşlarında bir erkek çocuğu karşıdan karşıya geçerken bir firmanın servis aracına hedef olmuş" dedi.

Türk Kamu Sen ve Büro Sen Sendikaları Sakarya Şube Başkanı Rahim Varol açıklamada bulundu.

Varol yaptığı açıklamada şunlara yer verdi.;

Sakarya Büyükşehir durmadan kavşak düzenlesin çiçek eksin.Sanki ilimizden bunlardan önemli hiç bir şey kalmadı. Merkezde otopark sorununu çözemezler ,ara yolları yapmazlar, iyide ne yapacaksınız siz. Yapacağınız iyi bir şey var hiç olmazsa aklınıza getireyimde belki kavşak düzenlemesini ,çiçek ekmeyi bırakırsınızda yayaların canının yanmaması için bu hizmeti yaparsınız belki. Bugün Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi önünden geçiyorum ve bir kalabalık ,genç bir anne ve kucağında 3-4 yaşlarında bir erkek çocuğu karşıdan karşıya geçerken bir firmanın servis aracına hedef olmuş.Kanlar içinde yerde yatıyor küçük yavruyu vatandaş kaptığı gibi eczaneye koşturuyor.Çünkü o küçük yavruda kazadan nasibini almış kaşının üstü tabiri caizse balon gibi şişmiş ,anne yerde yavrum nerede gösterin getirin diye feryat ediyor. İyide ey bu ili yönetenler bu hastaneye hergün binlerce insan geliyor gidiyor.Hiçmi aklınıza gelmedi ,yada hiçmi aklınıza sokan olmadı,bu hastanenin çıkışına bir üst geçit yapmak. Ne bekliyorsunuz ? Canların yanmasınımı? Milletin altında sizin gibi makam aracı yok.Hastanenin kapısına kadar gidecek. İşte size hatırlatıyorum ,bırakın kavşaklar ile zırt pırt oynamayı,çiçek dikip sökmeyi bir an önce hastane önüne bir üst geçit yapın.

26 Ara 2014 - 23:27 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.